Your-Innovation

Wat is de kracht van PWA?

Ben je ook op zoek naar een boost voor jouw webshop? Dan kan PWA uitkomst bieden. Elke wil er alles aan doen om beter vindbaar te zijn in Google. Dit resulteert namelijk in meer bezoekers en eventueel meer omzet. Hierdoor is het goed om altijd naar mogelijkheden te zoeken binnen jouw e-commerce landschap. Het zorgt er bovendien voor dat je als bedrijf klanten weet te behouden eventueel zelfs nieuwe klanten aantrekt. Mensen willen niet meer actief zijn op een website die heel lang doet over het laden van een webpagina. Daarnaast zijn steeds meer consumenten gewend geraakt aan het gebruik maken van nieuwe functionaliteiten en technieken. Het is daarom van groot belang om als bedrijf mee te gaan in de moderne wereld. Dat is dan ook precies de reden waarom steeds meer bedrijven genieten van de voordelen die PWA met zich meebrengt. Maar wat is de kracht van PWA? In deze blog gaan we het uitgebreid bespreken.

Waarom gebruik maken van PWA?

PWA, ofwel Progressive Web App, is een nieuwe frontend techniek die ontwikkeld is door Google. Een pwa app kan worden gebruikt voor het web, en beschikt over dezelfde functies die voorheen alleen beschikbaar waren voor desktop- en mobiele apps. Maar dit is verleden tijd. Gebruik je een Open Source community? Of maak je gebruik van een Magento 2 webshop? Dan is het de hoogste tijd om gebruik te maken van PWA. Het inzetten van PWA zorgt ervoor dat je met een webshop beter kunt ranken in Google. Daarnaast zorg je voor een webshop die beschikbaar is in de App Store. Een groot voordeel van pwa is dat native apps alleen gemaakt zijn voor Android of iOS, terwijl PWA beschikbaar is voor alle besturingssystemen. Hierdoor kun je onder andere gebruik maken van offline shoppen op een webshop, het sturen van push notificaties en fingerprint of Face ID. Een PWA webshop is tegenwoordig ook gemakkelijk te maken door Itonomy. Een pwa developer van Itonomy heeft alle kwaliteiten in huis die je nodig hebt. 

Magento als B2B webshop

Adobe Magento is een uitgebreid e-commerce platform uit de Adobe Experience Cloud suite. Het is geschikt voor zowel voor grotere en meer volwassen B2B webshops. Deze krachtige e-commerce oplossing is voor veel bedrijven onmisbaar geworden, en dat is niet zonder reden. De nieuwe magento 2 stelt heel erg veel nieuwe functionaliteiten beschikbaar voor webshops en ontwikkelaars. Een Magento B2B webshop is zoekmachinevriendelijk en snel. Daarnaast kunnen bedrijven profiteren van het feit dat een Magento webshop mobiel vriendelijk is. Bovendien kun je makkelijk koppelingen onderbrengen. Genoeg redenen om gebruik te maken van een zeer functionele b2b webshop magento.